Ontdek alle faciliteiten van Neptunus Nieuwpoort

 

Lounge – Bar

Op het 2de verdiep hebben we een mooie Lounge Bar dat alleen toegankelijk is voor onze gasten van de B&B en de haven (booteigenaars). We bieden ontbijt, zoetigheden en gebak, snacks, cocktails, koffie, geestrijke dranken enz….
 
Neptunus Nieuwpoort

Ontbijtruimte

De ontbijtruimte bevind zich in onze mooie Lounge op de 2de verdiep. Ruim, licht en met een mooi zicht naar de weidse velden, de boten en de St Jorissluis. Wij serveren u een een overheerlijk uitgebreid en streekgebonden ontbijt met onze eigen vers gebakken brood en een grote keuze aan diverse lekkernijen, eitjes en vers fruit, om de dag goed te kunnen starten. Dit allemaal uitgewerkt in een prachtig buffet. Wenst u graag een krant ’s ochtends, laat het ons tijdig weten en ze ligt aan uw ontbijttafel.
 
Neptunus Nieuwpoort

Dakterras

Bij mooi weer serveren wij u het ontbijt op ons prachtig terraswaar u in alle rust kan genieten van de frisse lucht. Ook overdag bied het dakterras u momenten van rust en ontspanning. Een drankje kan u steeds ter hand nemen vanuit onze barruimte of drankautomaten. Een verscheidenheid aan boeken vind u tevens terug in onze kleine bibliotheekhoekje. Wenst u graag een krant ’s ochtends, laat het ons tijdig weten en ze ligt aan uw tafel.
 

Recepties

Huwelijksreceptie, babyborrel, productpresentatie, verjaardags-, personeelsfeest of andere. Onze zaal met terras staat ter beschikking tot maximaal 50 personen om hiervan een geslaagd succes te maken. Bel of mail ons naar de mogelijkheden.
 
Neptunus Nieuwpoort

Vergaderruimte

Wenst u gebruik te maken van onze zaal als vergader of meetingsruimte? Dit is mogelijk tot 70 personen, met tevens de mogelijkheid om dit uit te breiden met een broodjeslunch, de dagschotel als lunch of afterdrink, koffie en Theefaciliteiten, water op de tafel, scherm, projectietoestel? Veel is mogelijk, wij bespreken dit graag met u door. Dit kan uiteraard ook in combinatie met een verblijf in onze kamers (tot max. 10 gasten). Prijzen en beschikbaarheden steeds op aanvraag.
 
Neptunus Nieuwpoort

Verhuur

Mobility: in samenwerking met onze lokale partner verhuren wij fietsen, zowel voor een halve dag als een ganse dag.
 
Neptunus Nieuwpoort

Shuttle Service

Onze Diensten: Luchthavenvervoer – Privé vervoer – zakelijk vervoer
 
U vertrekt binnenkort op (zaken)reis en wenst vervoer van en naar de luchthaven? Een feestje in het verschiet maar u beschikt over geen BOB? U wil ergens naartoe maar wil de luxe hebben van een privé chauffeur i.p.v. openbaar
vervoer…… Voortaan hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Shuttle Service “Neptunus” zorgt ervoor dat u in dergelijke omstandigheden correct en veilig op uw bestemming geraakt. Wij staan klaar om uw vervoersproblemen op te lossen.
Met onze enthousiaste Team, garanderen wij u een vlotte service en vervoer met onze comfortabele nette bus van 8 personen.
 
U kan beroep doen op onze uitstekende service zowel nationaal als internationaal. Aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren voor al uw vragen. Wij bieden graag een pasklare oplossing voor uw vervoer aan interessante tarieven.
 
Neptunus Nieuwpoort