Nieuwpoort

Plan je bezoek aan Nieuwpoort en ontdek alle parels van onze mooie stad. Via onderstaande link brengen we u naar Visit Nieuwpoort. Ontdek de evenementen, de must visit en de vele eindeloze activiteiten dat Stad Nieuwpoort voor u in petto heeft.

Klik en ontdek ...

Veurne

Wie zich vanaf de kust naar het binnenland begeeft, ontdekt een stukje authentieke Westhoek: ‘Bachten de Kupe’. Breng hier zeker een bezoekje aan het bezoekerscentrum Vaderland. Beauvoorde, op een boogscheut, lonkt met een kasteel, poëzie en…pannenkoeken.

Klik en ontdek ...

Diksmuide

Er zijn genoeg bezienswaardigheden om te bezoeken rond Diksmuide. Of wandelen of fietsen je ding is, Diksmuide is een regio waar 20 verborgen pareltjes op je staan te wachten. Bekijk de beste plekken om te bezoeken in de regio en plan je volgende avontuur vandaag nog.

Klik en ontdek ...

Koksijde

In Koksijde-Oostduinkerke is het heerlijk vertoeven. De Hoge Blekker, hoogste duin van de Vlaamse Kust, en de meer dan 700 ha natuurgebieden maken van Koksijde een echt wandelparadijs. Laat je ook verrassen door kunst en archeologie. Het Paul Delvauxmuseum is een must see voor elke cultuurliefhebber. Probeer zeker de garnaalvissers te paard te spotten!

Klik en ontdek ...

De Panne

Ontdek de troeven van De Panne; de kustregio en het achterland. Geniet het hele jaar door van de verschillende activiteiten en evenementen voor jong en oud! In de Panne aan de Belgische kust  valt er altijd wel iets te beleven! Natuur, prachtige wandelingen cultuur, exposities, surfen, kitesurfen, strandzeilen, lekker eten, Plopsaland & Plopsaqua, avondmarkt en de vuurwerkshow. 

Klik en ontdek ...

Oostende

Visit Oostende is dé plek waar je alles terugvindt wat de Stad aan Zee te bieden heeft. Op deze pagina vind je de allernieuwste plekjes, de beste shopping adresjes en de verborgen pareltjes in en rond Oostende.

Klik en ontdek ...